Vergeet niet het cadeau zelf aan het mandje toe te voegen!

Retourneren en geld terug

U heeft 14 dagen de tijd om uw aankoop bij Harmony Life te annuleren. Uw annuleringsrecht begint op de dag dat u het product ontvangt. U kunt alleen een beroep doen op het annuleringsrecht als u het product terugstuurt in dezelfde conditie en hoeveelheid. Dat betekent dat wij het product aan een andere klant moeten kunnen verkopen en dat er geen verkoopwaarde verloren mag gaan terwijl het in uw bezit is. 


Daarom is het belangrijk dat de verzegeling en verpakking van het product niet zijn aangebroken. Denk eraan het product in de juiste verpakking terug te sturen. Als u de aankoop wilt annuleren kunt u het product terugsturen aan: Harmony Life, Ukmergės g. 220, Vilnius, Litouwen LT-07157 Denkt u eraan dat wij geen zendingen onder rembours accepteren.


Nadat wij uw teruggestuurde product hebben gecontroleerd en aangenomen zullen wij de aanschafprijs terugstorten of in vermindering brengen op uw factuur. Dit gebeurt binnen 14 dagen nadat wij het product hebben ontvangen. De kosten die u heeft van het annuleren van uw aankoop zijn de door ons reeds gemaakte verzendkosten en de kosten voor het terugsturen van uw bestelling. Wij vragen u vriendelijk een kopie van uw orderbevestiging bij te sluiten wanneer u een product aan ons terugstuurt. Zo wordt de verwerking eenvoudiger en ontvangt u uw tegoed sneller.
 

Wij geven helaas geen "niet tevreden geld terug" garantie!

Loading...