HAIR JAZZ eyelash serum

-20% HAIR JAZZ eyelash serum
*Het resultaat kan per persoon verschillen

Hoe werkt het:

De unieke combinatie van wetenschappelijk geavanceerde technologie en natuurlijke ingrediënten werkt en beschermt tegen breekbare en brosse wimpers. Verbetert flexibiliteit, vochtgehalte en glans, voor een dramatische oogopslag.
Hoe aan te brengen:

Was eerst je handen en gezicht met milde zeep en water  voordat je het product aanbrengt. Zorg ervoor dat je van tevoren je gezicht en ogen droog dept.

Hair Jazz Eye Lash Serum heeft een borsteltje om het product nauwkeurig op de wimpers aan te brengen.  Breng eenmaal daags een dun laagje op de wimpers aan boven de huid. Een keer aanbrengen met het borsteltje is voldoende. Je hebt maar weinig nodig om je wimpers te verfraaien. Een consequent gebruik geeft de beste resultaten. Als je eerst make-up gebruikt, zorg er dan voor dat die goed droog is.  


  • Bespaar ingrediënten
  • Oogheelkundig en dermatologisch getest
  • Bevat natuurlijke ingrediënten die de schoonheid van je wimpers verbeteren!
  • Origineel product
  • De beste resultaten worden behaald bij dagelijks gebruik gedurende tenminste 60 dagen!

Klanten kunnen hun ervaringen delen op Facebook:*

*Het resultaat kan per persoon verschillen

AQUA (WATER), GLYCERIN, ALCOHOL, OVUM SHELL POWDER, HYDROLYZED SOY PROTEIN, CARBOXYMETHYL CHITIN, HYDROLYZED KERATIN, DL-CAMPHOR, PANTHENYL ETHYL ETHER, INOSITOL, MILK PROTEIN, LACTOSE, ACETYL CYSTEINE, ACETYL METHIONINE, SODIUM CITRATE, MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, SODIUM DEHYDROACETATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PYRIDOXINE HCL, BENZOIC ACID, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID.

Geef beoordeling
Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • € 49,90
  • € 39,90
PayPal Logo
Loading...