Vergeet niet het cadeau zelf aan het mandje toe te voegen!

HAARVERWIJDERING


CARE Bodylotion tegen ingegroeid lichaamshaar!

*De resultaten kunnen variëren, afhankelijk van de gebruiker.CARE Bodylotion tegen ingegroeid lichaamshaar! Voor Vrouwen. De oplossing voor de preventie en behandeling van ingegroeid..

€ 21,90 Excl. BTW: € 18,10

Epil Xpress Haarverminderende deodorant

De eerste haarverminderende deodorant ooit! Deodorant + haarverminderaar + zachte verzorging: alles wat uw onderarm nodig heeft! Onze EPIL XPRESS DEO roller is ..

€ 17,90 Excl. BTW: € 14,79

Epil Xpress INTIEME HAARGEBIEDVERMINDERAAR

Haarverminderingsroller: voor een geleidelijke verwijdering van uw intieme haar in slechts zes maanden behandeling! Ontwikkeld voor mannen en vrouwen.Voor alle mannen en vrouwen die hun lich..

€ 17,90 Excl. BTW: € 14,79

Epil Xpress: CARE ROLL-ON INTIMATE

De oplossing voor de preventie en behandeling van ingegroeide haren. Dit is een exclusief en speciaal samengesteld product, ontwikkeld door ons instituut.Ingroeiend haar, haar onder de huid, op de mee..

€ 15,90 Excl. BTW: € 13,14

Epil Xpress: Hair Reducer Body Set -26%

Epil Xpress: Hair Reducer Body Set

Lichaam, intieme zones, oksels: drie producten speciaal ontwikkeld voor minder lichaamsbeharing. Voor alle vrouwen die geleidelijk het haar van hun hele lichaam willen verwijderen, bieden we deze..

€ 57,70 € 42,90 Excl. BTW: € 35,45

Epil Xpress: Hair Reducer Face + Body Set -31%

Epil Xpress: Hair Reducer Face + Body Set

Lichaam, intieme zone, oksels, gezicht: vier producten speciaal ontwikkeld voor minder lichaamsbeharing. Voor alle vrouwen die geleidelijk het haar van hun hele lichaam willen verwijderen, bieden..

€ 75,60 € 52,00 Excl. BTW: € 42,98

EPIL XPRESS: vermindert lichaamshaar!

EPIL XPRESS: vermindert lichaamshaar! Moe van het waxen of scheren? Lotion voor lichaamshaarvermindering: voor een geleidelijke verwijdering van uw lichaamshaar in slechts zes maanden b..

€ 21,90 Excl. BTW: € 18,10

Epil Xpress visage GEZICHTSBEHARING INHIBITORCRÈME

Gezichtsbeharing inhibitorcrème: virtueel permanente haarverwijdering met dank aan de microcapsuletechnologie. BENT U HELEMAAL KLAAR MET WAXEN EN SCHEREN?WAT DACHT U VAN EEN ZACHTE..

€ 17,90 Excl. BTW: € 14,79

Loading...